dijous, 30 de gener del 2014

Atur i judicis


Escrit del grup municipal d'Entesa per Pallejà que sortirà a l'Adroc d'aquest mes:



Segons les enquestes, dues són les principals preocupacions dels ciutadans d'aquest país. La primera, l'atur, la segona la corrupció i els judicis als polítics.

El primer. L'Àlvarez anuncia que al desembre ha baixat l'atur a Pallejà. Però no diu res de les 40 persones que es van quedar sense feina durant la tardor. Aquest fet conjuntural, jà que tots els desembres l'atur baixa arreu, no és per què des de l'alcaldia s'hagi fet res. Els fets ho demostren: la poda dels arbres la fa una empresa de fora, l'arranjament de les voreres també. Com si els aturats del poble no poguessin fer aquestes feines. Això és un fet distintiu e CiU, primar els interessos de les empreses per sobre del de les persones.

El segon. Si una cosa ha caracteritzat la gestió de l'Àlvarez aquests anys ha estat la quantitat de judicis, sentències, factures d'advocats i i pagaments d'indemnitzacions i costes judicials. I els que encara estan pendents. Ja hi ha sentències fermes per vulneració de drets constitucionals i abús de poder i per afers urbanístics. L'últim cas, el que tothom coneix i que ha sortit a la premsa, el cas de la Cova que anuncia demanda per prevaricació. Però no és l'únic, ja té una altra demanda per prevaricació, acceptada a tràmit i que li costarà la imputació molt probablement. A més, l'Entesa ha portat els comptes del 2012 a la sindicatura de comptes degut a les possibles irregularitats observades.

Pallejà no es mereix aquest alcalde

Grup Municipal d'Entesa per Pallejà
http://entesaperpalleja.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada