divendres, 30 de novembre del 2012

Revista Adroc

Article de l'Entesa que sortirà en la següent revista municipal Adroc:


Mala setmana per l'Ismael

L'alcalde de Pallejà, l'Ismael, no ha tingut una bona setmana. La setmana va començar amb una sentència en contra de l'ajuntament de Pallejà. La sentència anul·la de ple dret una resolució d'alcaldia sancionava a una treballadora municipal. La resolució de l'Ismael és nul·la per què vulnera drets fonamentals recollits a la constitució com la integritat moral, l'honor, intimitat personal i a la pròpia imatge o la presumpció d'innocència. I citant la sentència: “el fin perseguido [per la resolució d'alcaldia] es distinto al pretendido por el ordenamiento jurítido; por ello, ha incurrido en desviación procesal.” O sigui, possible desviació de poder també.
La sentència obliga a pagar a l'ajuntament les costes processals. A les que s'hauran d'afegir la despesa en advocats i els danys i perjudicis que demanarà l'altre part. Tots els pallejanencs a pagar.
Però la responsabilitat no és només de l'Ismael. També tenen la seva part de responsabilitat les dues forces polítiques que li donen suport, PDF i JA.
La setmana finalitza amb que Convergència i Unió ha sofert una forta davallada a les eleccions al Parlament de Catalunya. Però si els resultats de CiU no han estat bons a Catalunya, a Pallejà han estat pitjors: ha perdut un 30 % dels vots que tenia el 2010. Alhora ICV-EUiA, coalició que té el suport de l'Entesa, duplica el nombre de vots.
Per últim, felicitar a la resta de partits que han millorat els seus resultats. Especialment a ERC i a la CUP partidaris del dret a decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada