dimecres, 19 de desembre del 2012

Demà dijous, ple de l'Ajuntament

Demà dijous, a les 19:00 hores, l'acalde ha convocat un ple estraordinari a correcuita per tal d'aprovar els pressupostos municipals per a l'any 2013.

Sembla que alguna cosa vulgui amagar l'Ismael, Convoca les informatives prèvies a ple dijous, la informativa és dilluns i el ple l'altre dijous. I això per què, per que hi ha molta documentació a estudiar i així limita el temps de la oposició per fer-ho. A més, a dia d'avui encara manca documentació dels punts que s'han de debatir i votar al ple.

A destacar del ple les dues mocions presentades per l'Entesa. La primera per pressionar a les entitats financeres en contra dels desnonaments de la vivenda habitual. Si cal amb la retirada dels fons municipals d'aquelles entitats que executin desnonaments. La segona moció és en suport del Parc Agrari del Baix Llobregat.


L'ordre del dia del ple serà el següent:


  1. Aprovar inicialment el pressupost de la Corporació per a l'any 2013 i la plantilla orgànica.
  2. Resolució de les al·legacions i acord definitiu de modificació i aprovació de les Ordenances Fiscals reguladores dels tributs municipals per a l'exercici 2013 i següents.
  3. Aprovar l'expedient de contractació de la concessió d'obra pública de Construcció del nou Mercat Municipal.
  4. Aprovar provisionalment la Modificació del PGM a l'àmbit delimitat per l'av Onze de setembre i el carrer Vallès i Ripot.
  5. Aprovar l'annex a l'Acord Marc per a la promoció del Pla Català "Esport a l'Escola" entre l'INS Pallejà, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Pallejà per al foment de l'esport escolar, relatiu a la modificació de les hores d'ús i al preu.
  6. Aprovar la revisió anual del Padró Municipal d'habitants.
  7. Aprovar el "Conveni de col·laboració entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Pallejà per a l'encàrrec de la gestió i manteniment del Parc de la Molinada".
  8. Aprovar la rectificació de l'error material de les festes locals de Pallejà per al 2013.
  9. Moció de suport a l'escola catalana.
  10. Moció de l'Entesa per donar suport al Manifest pel Desenvolupament Sostenible del Delta i Parc Agrari del Baix Llobregat.
  11. Moció de l'Entesa per prevenir els desnonament de la residència habitual.
  12. Moció de l'Alcaldia per deixar sense efectes la moció presentada per l'Entesa per tal de renunciar a la paga extra de desembre dels càrrecs electes amb dedicació a temps complert o parcial.
Per finalitzar, dir que els ples són públics i tots i totes podeu anar-hi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada