diumenge, 21 d’octubre del 2012

Contractació de serveis d'assessorament


L'alcalde i el seu equip de govern es veuen en la “necessitat” de contractar una empresa que els assessori en temes econòmics. Els motius, en paraules del propi alcalde, són “una sèrie de mancances bàsiques de caire tècnic en els membres de l’equip de govern”.


Aquesta empresa s'encarregarà de l'assessorament en matèria econòmica “malgrat la incorporació de la Sra. Interventora municipal al seu lloc de treball”, diu també l'alcalde. O sigui que realitzarà tasques que normalment són encarregades a la intervenció municipal, garant de la legalitat econòmica municipal.

Aquesta empresa ens constarà a tots 1.573 euros al mes per 8 hores de treball a la setmana. Aquests diners s'han de sumar als que cobra l'alcalde i el seu equip per què es contracta per les mancances de l'equip de gover.

Per finalitzar, unes reflexions. Què passa amb els treballadors i tècnics municipals? És que ara no són vàlids? L'Entesa diu clarament que sí que ho són. El problema dels treballadors municipals és la falta de lideratge d'un alcalde més preocupat en afers personals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada