divendres, 20 de maig del 2011

Joc brut de l'equip de govern

L'equip de govern ha prohibit a l'Entesa per Pallejà fer ús de la plaça del Castell per fer la festa de fi de campanya amb l'excusa que no és un espai cedit a la Junta Electoral.

L'Entesa per Pallejà, com cada quatre anys a les eleccions municipals, va demanar permís a l'ajuntament per realitzar la festa de fi de campanya a la plaça del Castell però CiU no vol.


CiU pot fer servir la plaça de la Llum, que no és un espai electoral, per fer el que vulgui i, fins i tot, la brigada municipal els hi fa els muntatges. Però l'Entesa no pot tot i que la Junta Electoral Provincial va comunicar a l'ajuntament que és potestat seva cedir o no espais no electorals.

Com sempre, el cacic que presideix aquest municipi no té prou amb mentir al seu programa electoral. Recordem que  les noves salres de vetlles del cemntiri, el Parc dels nens a Fontpineda, la gespa del camp de futbol i la urbanització del soterrament del tren es van fer quan l'Entesa governava l'ajuntament. L'única obra que ha realitzat el sr Álvarez és la remodel·lació de la carretera que ho va aconseguir l'Entesa quan governava el 2008 (fins i tot els diners per fer-ho).

Juga brut i no tracta a totes les entitats igual. Té por de perdre privilegis i per això tot s'hi val.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada