dimarts, 3 de juny del 2014

L'Álvarez vota en contra de la moció sobre la pobresa energètica.

Al ple del 28 de maig, l'Entesa per Pallejà va presentar una moció sobre la pobresa energètica. Una moció impulsada per la Aliança contra la Pobresa Energètica que engloba nombroses entitats socials, associacions de veïns i partits polítics d'esquerres.


La moció presentada pretenia que l'ajuntament garantís uns mínims pel que fa als serveis d'electricitat, gas i aigua a aquells veïns i veïnes de Pallejà que no poden pagar aquests serveis. Però la proposta anava un pas més enllà, que no fos l'ajuntament amb els diners dels pallejanencs i pallejanenues qui pagués els serveis, sinó que fossin les companyies subministradores qui es fessin càrrec de la condonació dels possibles deutes existents i de garantir el servei. Com? que l'ajuntament arribés a acords amb les empreses i amb la mediació entre els particulars i les companyies. Això ja es fa a d'altres ajuntaments. No ens inventem res.


L'alcalde no va voler aprovar la moció de l'Entesa sobre la pobresa energètica. Va dir que l'ajuntament ajuda però es nega a instar a les empreses a que assumeixen el deute d'aquella gent que no pot pagar. És més fàcil pagar amb diners que no són seus a treballar per a que una empresa condoni el deute a aquelles persones que no poden pagar. Oblida que ell es deu als vaïns i veïnes de Pallejà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada