diumenge, 9 de febrer del 2014

Rebem la meitat dels Fons de Cooperació que ens toquen

L'Entesa va presentar una moció el darrer Ple Municipal per rebutjar el repartiment dels Fons de Cooperació Local que ha fet la Generalitat. La moció no va ser aprovada degut al vot contrari de l'Ávarez i el seu equip.


El Fons de Cooperació Local són els diners que toquen a cada municipi de Catalunya de la part dels impostos que cobra la Generalitat. Aquests diners es reparteixen en funció d'uns indicadors definits per llei com per exemple el nombre d'habitants del municipi, l'extensió territorial o el nivell de renda. A Pallejà el 2013 tocava rebre uns 140.000 euros però la Generalitat només ens ha donat 66.000.

A més, l'ajuntament mal liderat per l'Álvarez no ha fet cap al·legació a aquesta decisió unilateral de la Generalitat. Per fer les al·legacions només calia posar "Pallejà" als espais en blanc del document facilitat a tots els ajuntaments per la Federació Catalana de Municipis. Prefereix no rebre els diners que molestar al seu partit.

Amb la moció presentada, l'Entesa prenia les mesures que havia d'haver fet l'alcalde però com ja hem dit aquest a preferir estalviar diners a la Generalitat amb l'excusa trivial de que hi ha municipis que estan pitjor. Això sí, per donar 45.000 més a l'església si que es mou per demanar subvencions a altres administracions però per reclamar uns diners que paguen serveis destinats a les persones no mou ni un dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada