dimecres, 26 de febrer del 2014

No volen habitatge social ni fer res contra els bancs.

L'Entesa va presentar una moció al ple de gener per tal que l'ajuntament posés multes cohercitives als bancs que tinguessin pisos buïts a Pallejà fruit d'impagaments i desnonaments.

Amb aquesta moció, impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i recollida per l'Entesa per Pallejà s’estableix una mesura efectiva per acabar amb els pisos buits de les d’entitats financeres i altres grans empreses al municipi fent sortir els habitatges buits per posar-los a disposició de les persones.

Aquesta moció ja s'ha aprovat a altres municipis com Mataró, Sant Boi, El Prat o Terrassa. No és cap utopia si no que és una actuació real en favor de les persones fent complir una llei que va aprovar el "tripartit", la Llei del Dret a l’Habitatge que preveia la capacitat dels ajuntaments d'establir multes coercitives i sancions, però que no ha estat desplegada pel Govern de la Generalitat.

L'Álvarez i el seu equip van votar que no i no només això sino que tampoc van respondre les preguntes de l'Entesa sobre els habitatges buits que hi ha a Pallejà, la gent que ha sol·licitat lloguer social i els desnonaments que hi ha hagut o hi ha en marxa.

Quins interessos defensen l'Álvarez i el seu equip? els bancs o les persones?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada