dijous, 17 d’octubre del 2013

Nyap al nou mercat municipal

El passat dijous, al ple extraordinari, es va aprovar el projecte executiu del nou mercat municipal. Un projecte amb tantes deficiències tècniques i incompliments de normativa que es pot considerar un veritable nyap. Això no ho diu només l'Entesa sinó que també ho diuen els tècnics municipals als seus informes. Els serveis tècnics comptabilitzen més de 20 errades i incompliments.
El projecte s va aprovar amb només els vots a favor de convergència i els seus socis. L'Entesa no ha votat mai en contra del nou mercat. Fins i tot quan governava va presentar un provecte per fer-ne un de nou. Però així no es pot votar a favor. Cal fer-ho bé.



A més, l'Entesa va demostrar al ple les diverses irregularitats amagades per l'Ismael (CiU) en el procés de licitació i contractació de la empresa que realitzarà les obres. Concretament, va mostrar un acta de la mesa de contractació en que un tècnic municipal va posar de manifest que la empresa constructora va tenir informació no pública en el procés de licitació. Tot i un informe jurídic extern encarregat pel govern de convergència que ha costat 8.800 €, això pot suposar la nul·litat de la adjudicació. Sembla que el que es busca en la construcció del nou mercat municipal no són els interessos de Pallejà i del nostre comerç ja que tots els passos donats afavoreixen a una sola empresa. Quins interessos ocults hi ha?

Un últim apunt, és curiós que tot i disposar d'informació privilegiada, l'estudi d'arquitectura que ha redactat el projecte ho hagi fet tant malament.

L'Entesa continuarà treballant i estudiant el tema per vetllar per la legalitat i l'interès general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada