diumenge, 13 d’octubre del 2013

jofaigpolitica.com


Aquest divendres dia 11 d’octubre a les 11h la coalició ICV-EUiA-EPM va presentar la plataforma digital www.jofaigpolitica.cat . Amb aquesta eina volem contribuir a canviar i obrir el funcionament de l’activitat política d’ICV-EUiA per fer-la més participativa, transparent i bidireccional.



La plataforma ‘Jo faig política’ té tres parts. Per una part, a l’apartat ‘Ajuda’ns a fer lleis’ posem al teu abast un dels projectes de llei que presentarem al Parlament o al Congrés i et convidem a enviar-hi les teves esmenes o aportacions. Pots modificar directament el text fent clic a sobre de qualsevol frase que desitgis canviar o directament a l’articulat. Volem que sigui el més participatiu possible, amb la màxima quantitat de debat i aportacions que puguem aconseguir per, entre tots i totes, millorar-ne el text.

Per una altra part, també permet, a través nostre, que facis totes les preguntes que vulguis a les diferents institucions.  Les qüestions que ens plantegis acabaran generant preguntes parlamentàries. Envia'ns la teva petició a través del formulari que et presentem. Només necessitem el teu correu electrònic per mantenir-te informat i una petita descripció per poder formalitzar millor la proposta. Una vegada enviada, rebràs una notificació al teu correu electrònic amb un enllaç que podràs compartir i difondre a través de les xarxes socials. Així mateix, podràs consultar totes les peticions i les preguntes presentades en tot moment en l'Arxiu de preguntes, ordenades temàticament, i rebràs notificacions al teu correu electrònic de l'estat de les teves peticions en tot  moment.

La tercera part és la destinada a la transparència, on els usuaris i les usuàries podran veure diferents documents, com l’agenda de diputats i diputades, pressupost, etc. seguint amb la nostra política de màxima transparència.

Jofaigpolitica.cat vol facilitar als i les militants d’ICV una eina de participació política dins l’organització. Per fer junts i juntes més política, ser políticament més actius i decisius. Per millorar el diàleg entre l’organització i els i les càrrecs electes d’ICV-EUiA. Però també perquè cada militant pugui fer política cap enfora, cap a la societat i els nostres entorns més propers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada