dilluns, 30 de setembre del 2013

El curs de les retallades i les excuses


CiU se’n oblida de Pallejà i vol que les excuses siguin el principal objectiu del principi del curs polític, i també se’n obliden dels que no han pogut sortir de vacances, d’aquells que estan preocupats per les taxes universitàries dels seus fills, se’n obliden dels centres escolars que perden professors en detriment de l’educació, i perquè no dir-ho, el govern de l’Ajuntament de Pallejà, des de fa temps, no té en compte els pares i mares que veuen incrementat el cost de les llars d’infants per no enfrontar-se amb els companys de la Generalitat.

Volem i necessitem que els ajuts per els llibres arribin a l’Institut, el poble necessita que els joves es tinguin en compte.


Aquest estiu la biblioteca ha estat tancada, tot tipus de cultura ha tancat, sembla que els que no surten de vacances no puguin gaudir dels coneixements i dels serveis municipals, no deixa de ser un sectarisme per impossibilitar gaudir dels seus drets a tots el vilatans.

Per últim desitgem que aquest Ajuntament no torni a perdre la subvencions per les persones sense feina i aprofiti els ajuts aprovats per l’Area Metropolitana i la Generalitat  per els aturats de Pallejà. No hem d’oblidar que a final d’agost 1151 persones del nostre municipi buscaven feina i que hem estat dels municipis de l’Àrea Metropolitana que més hem incrementat l’atur aquest mes.

Mentrestant què fan PDF i Ja donant suport a un alcalde que continua acumulant mes judicis que mai? Quin és el seu interès?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada