dilluns, 12 d’agost del 2013

Augment de preus de la llar d'infants


Al ple de l'ajuntament del passat 25 de juliol es va decidir l'increment de les tarifes de la llar d'infants municipal L'Espurna. L'Entesa per Pallejà va votar en contra d'aquest augment. Però al final, amb el vots a favor de l'alcalde i el seu equip es va aprovar l'augment de preus.

Aquest increment inclourà la part de la subvenció que la Generalitat, governada per CiU, deixa de donar a les llars d'infants. En resum, a part de l'IPC de Catalunya, els pares hauran de pagar 400 € més repartits en 11 quotes. Les tarifes quee així:


Jornada sencera: 213,76 €/mes
Mitja jornada matí: 155,15 €/mes
Mitja jornada tarda: 131,41 €/mes

Recordem que també puja el preu del servei d'acollida i del menjador i que el curs vinent tindran preferència les matriculacions a jornada sencera sobre les mitges jornades.

L'alcalde en comptes de defensar els interessos dels pallejanencs i les pallejanenques, defensa els interessos i les retallades del govern de la generalitat. La retallada de la generalitat la paguen els pares

Tampoc val l'excusa que no hi ha diners per què l'any passat l'ajuntament va tenir un superàvit de quasi dos milions d'euros. És una qüestió de ideologia i de voler defensar l’estat del benestar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada