dimarts, 28 de maig del 2013

A pagar 2500 € dels advocats personals de l'Ismael

L'any passat, l'ajuntament de Pallejà es va gastar 65.762,84 € en despeses jurídiques (advocats i procuradors, etc.). Una xifra fruit de la gran quantitat de contenciosos i judicis que té oberts l'alcalde i el seu equip. Xifra que s'anirà incrementat per què, per desgràcia, aquesta espiral de judicis i contenciosos continuarà creixent.

Però en tema no acava aquí. L'Ismael, l'alcalde, pretèn que l'ajuntament, o sigui, els veïns i veïnes de Pallejà, també li paguin les seves despeses personals d'advocats. Concretament, vol que l'ajuntament pagui 2.501,17 € de quan va denunciar personalment per injúries a la interventora municipal.


Denúncia que va servir per obrir un expedient sancionador a la interventora. Sanció que es va demostrar judicialment que vulneraba drets fonamentals de la treballadora municipal i que, fins i tot, suposava un abús d'autoritat i desviació de poder per part de l'Ismael.

Aquest tema es votarà en el ple de dijous. Votaràn tots els regidors menys l'alcalde que no pot fer-ho. Fins aquest punt hem arribat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada