dimecres, 1 de febrer del 2012

Es perden cinc llocs de treball

La Generalitat de Catalunya va realitzar a finals de 2011 una convocatòria per subvencionar les entitats locals per dur a terme plans d’ocupació en els municipis de Catalunya que al març de 2011 tenien una taxa d’atur registral i/o un percentatge d’atur registrat de persones desocupades sense cap tipus de prestació o subsidi per desocupació per sobre de la mitjana de Catalunya d’acord amb la Diagnosi per a l’estratègia catalana per a l’ocupació 2012-2020.

A l'ajuntament de Pallejà li corresponien 5 places atorgades directament abans d'haver de realitzar la sol·licitut per part de l'ajuntament, o sigui, la contractació durant 6 mesos de 5 persones aturades i sense cap subsidi d'atur. Els contractes de treball s'havien d’iniciar abans del 31 de desembre de 2011 i finalitzar abans del 30 de juny de 2012. Què ha passat?

Doncs que l'ajutament de Pallejà no ha fet el que havia de fer, presentar la sol·licitut correctament d'aquestes places del pla d'ocupació. Per tant, s'han perdut. Cinc persones de les mes de 900 persones aturades que hi ha a Pallejà a hores d'ara podrien tenir un contracte encara que només fos de 6 mesos.

L'alcalde, Ismael Àlvarez (CiU) i la regidora de promoció econòmica Alicia Rácano (CiU) mentrestant, continuen cobrant el seu salari? sí. Treballant pel municipi? sembla que no.

La situació actual està en fase de recurs. Els serveis tècnics de l'ajuntament han presentat un recurs per poder recuperar aquests llocs de treball tot i que ara estem fora de termini. Pel bé de 5 persones del municipi, l'Entesa per Pallejà espera que el recurs prosperi i s'aconsegueixin aquests llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada