dilluns, 12 de setembre del 2011

Bona Didada Nacional de Catalunya

La Diada Nacional de Catalunya marca l’inici del curs polític. El curs polític anterior ha estat marcat per la sentència d’inconstitucionalitat de part l’Estatut d’Autonomia.

PSOE i PP es posen d’acord sense problemes en una reforma de la Constitució per limitar el dèficit públic. Per altres coses la Constitució és intocable.

És intocable la Constitució en referència a la llengüa catalana, la definició de Catalunya com a nació, la reforma del Senat com a veritable cambra de representació territorial o el déficit fiscal amb la resta d’Espanya. Els catalans (aquell qui viu i treballa a catalunya tingui l’origen que tingui) paguem mes i rebem menys de l’estat. Això suposa menys recursos destinats a la sanitat, educació o polítiques socials.

Entesa per Pallejà opina que sí cal una reforma de la Constitució. Una reforma que sigui capaç de articular Catalunya dins d’Espanya i que qualsevol català es pugui sentir còmode. Per això l’Entesa continuarà treballant, des de la seva modèstia, a partir d’una política nacional i d’esquerres.

L’Entesa anima a tothom a celebrar el 11 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada