dimarts, 28 de juny del 2011

Un legislatura amb incògnites

Comencem una nova legislatura i aquest equip de govern encara no ha fet els deures de l’anterior on no s’havia aprovat el pressupost de 2011. Portem 6 mesos sense pressupost. Això implica que les despeses que estan realitzant no estan contemplades. Es tornaran a plantejar la subvenció dels llibres com han fet ara? Continuaran amb despeses innecessàries? Segrestaran les bosses dels gossos? Hem de tenir en compte que des de la finalització de la campanya no les han reposat. Continuaran deixant de banda la neteja dels carrers i places de Pallejà.? I per altre banda pensen fer uns pressupostos oblidant els necessitats socials de la gent gran? A qui culparan ara ?

A la pressa de possessió ens trobem amb la sorpresa de que no va haver-hi cap comunicació sobre l’acord entre els partits que van donar el suport a CiU, és la primera vegada que una coalició no dona informació concreta sobre els compromisos de govern a la investidura del nou Alcalde.

Des d’Entesa per Pallejà apostem per una legislatura on la prioritat siguin les persones i ens oblidem de les inversions que només tinguin com a objectiu la permanència a l’alcaldia.

Entesa per Pallejà ha agafat el compromís amb les entitats, associacions i veïns i veïnes de Pallejà de realitzar una oposició constructiva però alhora crítica exigint el compliment de les promeses de campanya que ajudin a millorar el nostre poble i es posa a la vostre disposició cada dilluns de 7 a 9 del vespre al nostre local del C/ Loreto.

Des de l’oposició podem governar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada