diumenge, 12 de juny del 2011

Discurs de José Antonio Rubio al ple d'investidura

Senyor alcalde, senyores regidores, senyors regidors, senyor secretari, senyora interventora,veïns i veïnes de Pallejà, en primer lloc hem de donar les gràcies a les 1098 persones que amb els seus vots ens han col·locat com a segona força política després de les calumnies que alguns varen realitzar, amb una campanya que s’ha caracteritzat per prohibicions com la negativa per a realitzar una acte arrosada a la Molinada, no se’ns ha tractat a tothom per igual i malgrat això els veïns i veïnes han confiat en nosaltres . 
Haig de donar les gràcies als companys Carles Orti, Loli Maza i Carme Figueres que han estat treballant a la darrera legislatura amb l’objectiu de millorar el nostre municipi. Sense el seu treball no hagués estat factible demostrar que un altre forma de governar és possible. 

Desitgem que aquest pacte es caracteritzi per la lleialtat i la transparència que Entesa per Pallejà va subscriure en el principi de l’anterior legislatura i desitgem conèixer els compromisos que l’actual equip de govern vol portar a terme, els acords s’han de fer públics en el moment de la investidura per a facilitar a la ciutadania tota la informació. 

Pallejà ens ha donat un missatge per a fer una oposició constructiva, però alhora crítica, i no dubtarem en recordar les promeses de campanya. 

Existeixen grans reptes en un moment econòmic difícil a nivell general, amb un pla de sanejament dintre de l’àmbit local que ha de donar com a prioritat les polítiques socials. 

Aportarem la nostre feina com sempre hem fet i ens posem a disposició d’allò que se’ns sol·liciti per part dels veïns i veïnes i de l’equip de govern i no deixarem d’escoltar les seves veus posant com a objectiu prioritari la lleialtat a Pallejà. 

Ens solidaritzem amb els indignats de les diferents places d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol, on la veu del poble ens demana retallar la separació que existeix entre la ciutadania i els polítics, hem de fer l’esforç per reduir la distància entre uns i els altres, obrint la ment a altres formes de participació que no poden consistir exclusivament en el vot cada 4 anys. 

Felicitem al senyor alcalde i al govern entrant i ens posem a la seva disposició per tirar endavant Pallejà. 

Visca Pallejà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada