divendres, 18 de febrer del 2011

Mes acomiadaments a l'ajuntament

El proper 21 de febre hi ha ple extraordinari amb el següent ordre del dia:
  1. Aprovar, si escau, el Text refós de la Modificació Puntual del Pla Especial dins de la UA-1 del terme municipal de Pallejà Sector Camps d’en Ricart, de data gener 2011.
  2. Aprovar, si escau, el Text refós de la Modificació Puntual del Pla General Metropolità de la UA-1 del terme municipal de Pallejà Sector Camps d’en Ricart, de data gener 2011.
  3. Ratificar, si escau, l’acord adoptat, en data 16 de desembre de 2010, per l’Assemblea de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sobre la dissolució d’aquesta Mancomunitat.
  4. Aprovar inicialment, si escau, en compliment del Pla de Sanejament Econòmic Financer per als exercicis 2010 a 2013, la modificació de la plantilla municipal que té per objecte la supressió, per amortització, de diverses places.
A l'últim punt es debratrà l'acomiadament de més personal de l'ajuntamet. Què fara aquest equip de govern, subcontractarà a alguna empresa de fora el treball que feiens els acomiadats? o, simplement, deixarà de donar el servei?

Una ùltima qüestió. Es retrasmetirà el ple per Radio Pallejà o, com el ple de gener, no es farà? de què tenen por?

1 comentari:

  1. QUE SE PRETENDE CON LOS DESPIDOS DE LOS FUNCIONARIOS DEL AYUNTAMIENTO,¿BENEFICIAR A ALGUN POLITICO?, ESTA CLARO EXTERNALIZAR LOS SERVICIOS HACIA ALGUNAS EMPRESAS DANDO BENEFICIOS A ALGUN MIEMBRO DEL AYUNTAMIENTO,ABRAMOS LOS OJOS Y NEUTRALIZEMOS ESTA Y OTRAS SALVAJADAS ANTES DE QUE SEA DEMASIADO TARDE.ESTAN VENDIENDO PALLEJA POR LOTES.

    ResponElimina