diumenge, 21 de setembre del 2014

Més de 5 mil·lions en sentències ja fermes

Aquest dijous va haver a l'Ajuntament Junta de Portaveus per tractar el tema de les noves sentencies judicials que obliguen a pagar a l'Ajuntament al voltant de 5 mil.lions d'euros més interessos. Aquest afer relacionat amb unes expropiacions a Fontpineda ve des del 2004 quan governava a Pallejà CiU, i a part de les indemnitzacions, suposarà també una bona quantitat d'interessos. La xifra final no la podem dir per què l'Álvarez i el seu equip no la van voler dir o no la sabien.


Les dues sentències fermes que ja hi ha, més una tercera que està pendent però que sortirà en breu, suposen un pagament d'indemnitzacions de més de 5 mil·lions. Part d'aquestes indemnitzacions es pagaran amb un préstec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que haurem de tornar els propers anys. L'alcalde va dir que seria a traves d'una subvenció però si una administració et deixa uns diners que s'han de començar a tornar d'aquí dos anys i amb un interès del 4 %, això té més pinta de préstec que de subvenció.

Lamentem que en una reunió per tractar un assumpte tant important en el que tothom hauria d'anar a una, es torni a amagar informació i la poca que es va voler donar no va ser precisa, les quantitats que es van dir van ser orientatives, diuen no saber el valor del interessos o d'altres variables com els IBIS afectats que poder fer canviar les quantitats a pagar i no vam dir com pagar la resta. No es va aportar cap documentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada