dimarts, 8 de juliol del 2014

Parlem de Pallejà, tot un éxit.

Ahir a la tarda va tenir lloc a la sala d'actes del Castell de Pallejà l'acte conjunt dels partits d'Esqurres de Pallejà sota el lema Parlem de Pallejà. Tot i el dia de pluja i d'estar en període de vacances, l'acte va ser un éxit d'assistència i de participació.





Molt ben presentat i dirigit per Alberto Segura a l'acte van participar en Juan Barja de Podemos Pallejà, en Dídac Martín d'ERC, na Nadia Castellà del PSC i en José Antonio Rubio d'Entesa per Pallejà que van poder presentar les propostes dels seus partits a una sala força plena i, el millor de tot plegat, van poder respondre a totes les preguntes que van voler fer els assistents. Les ganes de participar de tots va ser tant gran que fins i tot va haver problemes per poder posar punt i final a l'acte.

No hem d'oblidar que aquest fet és por catalogar d'històric a Pallejà. Per primera vegada totes les forces polítiques d'esquerres i progressites fan un acte conjunt per parlar en possitiu i en clau de futur sobre el municipi. Entesa per Pallejà espera que aquest sigui un punt d'inflexió a la política municipal i que serveixi de punt de partida per realitzar un projecte conjunt de cara al municipi. L'Entesa està disposada a això i molt més si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada