dilluns, 2 de desembre del 2013

Contra uns pressupostos antisocials


T'informem d'aquesta acció de protesta ciutadana contra els pressupostos antisocials que es durà a terme el proper dimecres 4 de desembre.

Donant continuïtat a la mobilització ciutadana al voltant del passat 24-N contra la reforma de les pensions i els pressupostos antisocials <http://www.ccoo.cat/noticia/175670/gran-mobilitzacio-ciutadana-contra-els-pressupostos-antisocials>, hi ha una convocatòria citadana i nova acció de protesta, a la qual donen suport diferents entitats, sindicats i plataformes, entre elles l'Entesa per Pallejà

En aquesta ocasió es prepara una concentració el dimecres 4 de desembre del 2013, davant del Parlament de Catalunya.



A partir de les 18h, a la rotonda de la Ciutadella on hi ha el monument a Prim (que es rebatejarà com a "plaça de les Retallades"), hi haurà música combativa i intervencions intercalades, a més d'un taller de pancartes per denunciar les polítiques d'austeritat.

A les 18.30 h, s'instal·larà un /Speakers' Corner/ en què representants d'entitats ciutadanes parlaran durant 1 minut, per evidenciar la mobilització de la societat civil contra aquests pressupostos i les mesures regressives que els acompanyen.

A les 19.30 h, s'iniciarà una desfilada amb torxes i espelmes fins a fer una concentració de dol davant l'entrada del Parlament, per mostrar l'enterrament dels drets socials; de manera simbòlica, es duran al Parlament bosses de brossa plenes de paper representant els "pressupostos escombraria" del Govern, i s'escenificarà el vot a favor d'uns comptes socials alternatius mitjançant una urna i una butlleta gegants.

Al mateix temps, es preveuen concentracions en altres punts de Catalunya (Tarragona: Rambla Nova, 18h; Granollers: plaça de la Porxada, 18 h).

No tinguis por. Reacciona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada