diumenge, 9 de setembre del 2012

Manifest 11 de setembre


Enguany la Diada es celebra en un moment de greu crisi econòmica i social. Més de vuit-centes mil persones estan sense feina, milers de persones perden el seu habitatge desnonades per caixes i bancs, la pobresa està creixent i moltes persones joves marxen per manca d’oportunitats.


CiU i PP es posen d’acord sense problemes en retallar aquelles despese que afecten l’estat del benestar: sanitat, educació i serveis socials. Deteriorant el nivell de vida de les persones.

El rescat dels sistema financer amb milers de milions d’euros, mentre s’abandona a la seva sort centenars de milers de persones, és la màxima expressió de la insolidaritat i la injustícia.

Catalunya va veure les seves aspiracions de més autogovern i de reconeixement com a nació frustrades per una sentència del Tribunal Constitucional, que trencava el pacte de Catalunya amb l’Estat, vulnerant la lliure decisió de la ciutadania de Catalunya expressada en referèndum.

Entesa per Pallejà defensa i defensarà sempre aquelles polítiques que permetin articular Catalunya dins d’Espanya i que qualsevol català es pugui sentir còmode: la llengua catalana, la reforma del Senat, l’autogovern, el pacte fiscal, etc. Però sense perdre mai de vista que el que realment és important són les persones.

Per això l’Entesa continuarà treballant, des de la seva modèstia, a partir d’una política nacional i d’esquerres.

Bona Diada Nacional de Catalunya!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada