divendres, 1 de juny del 2012

Aprovats els projectes de soterrament de línies a Fontpineda.

Al ple d'ahir dijous es van aprovar tres projectes per soterrar les línies de telèfon, enllumenat i baisa i mitja tensió al barri de Fontpineda. Tres projectes que en el seu conjunt costaran més de 8 mil·lions d'euros a l'ajuntament, o sigui, a tots nosaltres.
Sí que és veritat que el soterrament de les línies d'aquests serveis s'ha de fer, però fem-ho bé.

1er. Fem un projecte que integri tot el municipi i no només Fontpineda. Encara hi ha mols cables no soterrats a tot el terme municipal. Per exemple a la Magina, o al carrer Atlàntida, o a les Masies, etc. Amb un projecte integral es poden definir prioritats.

2on. El projecte que es presenta és una "chapuza". Només actualitza els preus d'un projecte de 2005 que a està desfasat per què hi ha hagut canvis de normativa i canvis tècnics que poden abaratir el projecte.

3er. S'hauria de fer un pla per fases per realitzar el soterrament i no per elements. Amb la separació del projecte en tres s'haurà d'aixecar el terra tres vegades.

4t. Els tres projectes aprovats no venen acompanyats de com es finançaran. Hauran de pagar els veïns de Pallejà el manteniment del pacte de govern entre CiU, PDF i Jà? No ens enrecordem que tenim un pla de sanejament que impedeix fer inversiosns?

En definitiva, l'alcalde i el seu equip ha pres per tontos als veïns i veïnes de Fonpineda i de Pallejà al presentar un porjecte de cara a la galería per què durant més de tres anys que CiU governa amb el PDF no s'han realitzat cap dels projectes que hi havia al seu pacte de govern. Per això presenta el soterrament de les línies sabent que no podrà fer-ho per què el projecte té els problemes abans mencionats. Només ho fan per què els responsables del PDF es puguin justificar davant la seva gent.

El soterrament de les línes s'ha de fer a tot el municipi, és un greuge històric a alguns barris i carrers de Pallejà i l'Entesa és conscient i està d'acord. Però així no es farà i l'equip de govern ho sap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada