dimarts, 28 d’abril de 2015

Sorteig de les Meses

Avui s'ha celebrat el ple extraòrdinari de l'ajuntament per tal de fer el sorteig dels integrants de les meses electorals de cara a les eleccions municipals del día 25. En pocs dies els escollits rebran la documentació a casa seva.

dilluns, 27 d’abril de 2015

Inici del termini per les Beques Menjador


Avui s’obre el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts de menjador a les escoles públiques per al proper curs 2015/2016.

El termini de presentació de les sol·licituds i documentació serà del 27 d'abril fins el 15 de maig de 2015. Es pot demanar informació a la mateixa escola on estigui matriculat el nen o la nena.

divendres, 24 d’abril de 2015

Reunió amb l'associació d'aturats de Sant Vicenç

Molt bona experiència la de la reunió i tertúlia amb un grup d'aturades i d'aturats del municipi, l'Associació d'Aturats de Sant Vicenç i en Toni Mora, Secretari General de CCOO del Baix Llobregat.


Molt bona experiència per què aquest tipus d'actes de petit format permeten la participació dels assistents i poder parlar cara a cara amb la gent per conèixer els seus problemes i les seves opinions davant de temes determinats.

Continuarem fent aquest tipus d'actuacions per què s'ho valen.

Gran Diada

Gran dia aquesta Diada de Sant Jordi a la plaça Major. Gran afluència de gent i de participació d'entitats en aquesta celebració tan tradicional com bonica enmarcada en un dia quasi d'estiu.

Èxit també del taller de titelles que va organitzar l'Entesa per als més menuts.

dilluns, 20 d’abril de 2015

Nova data de la tertúlia amb els aturats

Ja tenim nova data per a la tertúlia amb els aturats després que aquesta trobada es suspengués pel dol oficial amb motiu dels nostres veïns morts en accident d'avió. El proper dimecres a les 18:00 hores al Bar Parèntesis
Què fan els aturats d'altres pobles? És possible associar-se per defensar els treus drets? Vine aquest dimecres al Bar Parèntesi (carrer Sant Isidre) i podràs conèixer l'experiència de Sant Vicenç dels Horts.L'Associació d'Aturats de Sant Vicenç dels Horts ja fa algun temps que lluita pels interessos dels seus associats. Pressionen a les administracions per a que les contractacions es facin al municipi. Organitzen tallers. En definitiva, no estan quiets.

Tertúlia amb els aturats a càrrec de l'Associació d'aturats de Sant Vicenç dels Horts.
Lloc: Bar Parèntesi (carrer Sant Isidre, 102)
dia: 22 d'abril
hora: 18:00

A la Festa de l'Arbre

Com cada any, i ja van un munt, l'Entesa per Pallejà va tornar a participar de la Festa de l'Arbre que es celebra cada primavera a Fontpineda

divendres, 17 d’abril de 2015

Aprovada la candidatura de l'Entesa

Dilluns 13 d'abril va tenir lloc l'assemblea de l'Entesa que va aprobar per unanimitat la candidatura per a les properes eleccions municipals.
Aquesta candidatura, encapçalada per Ascen Ratia, està formada per un Grup de dones i homes de Pallejà plens d'il·lusió per millorar el nostre poble. Es una llista amb 38 anys de mitja i on predominen les dones sobre els homes. I on hi ha molta gent amb els estudis i l'experiència per dirigir l'ajuntament.

Fes l'enquesta

Continuem recollint la voluntat de la gent. Ahir a la Pal·ladius. Aquesta tarda serem a l'Àngel Guimerà.

Pacte d'esquerres

Ahir dimarts 14 d'abril va tenir lloc a la seu comarcal d'ICV la signatura del pacte de les esquerres del Baix Llobregat.
Aquest pacte municipal d'esquerres a nivell comarcal neix amb la voluntat d'establir un espai de treball conjunt estable entre ICV, EUiA, EPM i MES moviment d'esquerres.
José Antonio Rubio, con a president de les Enteses va ser l'encarregat de signar l'acord en represenació de les EPM.

dimecres, 8 d’abril de 2015

Fes l'enquesta

Fes l'enquesta de l'Entesa i ajuda a fer el nostre programa.

Pots fer-la a través del Facebook o durant tota aquesta setmana i la que ve a la carpa de l'Entesa.

#ituqueopines. #tenimrespostes

dilluns, 6 d’abril de 2015

Cens electoral

A partir d'avui, està a disposició pública el cens electoral. Es pot consultar a l'ajuntament. Fins al 13 d'abril es poden fer reclamacions si algú no hi figura al cens o hi ha alguna errada.

dimecres, 1 d’abril de 2015

Inici del termini de sol·licitud del vot pe correu

El dia 30 de març es va publicar al BOE el decret de convocatòria de les eleccions locals del dia 24 de maig d'enguany.

Ahir 31 de març va iniciar el termini de sol·licitud del vot per correu. Podeu dirigir-vos a les oficines de correu per obtenir més informació.