dimecres, 22 d’octubre de 2014

Ple de l'Ajuntament

Demà 23 de setembre a les 19:00 hores hi haurà ple extraordinari de l'ajuntament. Com sempre, a la sala de plens. L'ordre del dia és el següent:

1. Aprovar, si escau, l'expedient de contractació de les obres corresponents al “Projecte executiu reforma i d'arranjament del tram del carrer Ausiàs March, entre el Passeig Josep Ma de Sagarra i el vial d'accés al barri de Fontpineda, i dels carrers Fontcoberta i Casanovas i Ferrer" i delegació de competències a favor de l'Alcaldia.

2.Aprovar provisionalment, si escau, la primera revisió de les Ordenances fiscals per a l'exercici 2015.

Els plens són públics i tothom pot assistir-hi. També es retransmeten per Ràdio Pallejà al 107.8 del dial.

divendres, 17 d’octubre de 2014

Loteria de l'Entesa

Com cada any l'Entesa ven loteria de Nadal

Enguany el número és el 40.645

Podeu adquirir-la al nostre local tots els dilluns a la tarda o dimarts i dijous de 9:00 a 10:00.

dijous, 16 d’octubre de 2014

Nuevo juicio por la gasolina del alcalde

La fiscalía del Tribunal de Cuentas ha pasado el asunto de los gastos en gasolina y restauración de Ismael Álvarez a la Sección de Enjuiciamiento del mismo Tribunal de Cuentas.

dijous, 9 d’octubre de 2014

36 municipis inicien els tràmits del recurs contra la Generalitat pel deute de les escoles bressol. Pallejà no ho fa.

El deute per les escoles bressol municipals que reclamen els ajuntaments ascendeix a 11,1 milions d’euros. La Generalitat es va comprometre a pagar 1.800 euros per infant i any i no ho ha fet. Actualment no paga res. Això ha suposat que hagin de ser els pares i les mares dels infants els que hagin d'assumir-ho.  El finançament de les escoles bressol municipals es realitzava per un acord entre les administracions de manera que Generalitat, ajuntaments i famílies usuàries feien les aportacions econòmiques a parts iguals, és a dir, un terç cada part, acord que el govern de CiU de la Generalitat no ha respectat.

dilluns, 6 d’octubre de 2014

No a la taxa d'escombraries

Aquest dissabte passat, l'Entesa va sortir al carrer. La carpa de l'Entesa va estar a l'Avinguda Onze de Setembre tant al matí com a la tarda per tal de posar en marxa la campanya de recollida de signatures en contra de la taxa d'escombraries (o de recollida de residus com diuen alguns).


 La mesura va ser un èxit absolut, en poques hores es van més de 400 signatures. És un compromís de l'Entesa de retirar la taxa d'escombraries si governem a Pallejà l'any que ve.

L'Entesa convidada a la jornada de Confluència de les Esquerres a Molins de Rei

Una representació de l'Entesa per Pallejà va assistir aquest dissabte convidada a la jornada de Confluència de les Esquerres a Molins de Rei.divendres, 3 d’octubre de 2014

Recollim signatures

Aquest dissabte, l'Entesa sortirà al carrer per recollir signatures en contra de la taxa d'escombraries. Serem a l'avda. Onze de Setembre tant al matí com a la tarda.

No dubteu en signar.

NO A LA TAXA D'ESCOMBRARIES