dilluns, 23 de juny de 2014

Carta abierta de José Antonio Rubio


Hay un tiempo para todo

En 1999 fui candidato mediante una fórmula novedosa en el pueblo: sumar por y para Pallejà por encima de las siglas de los partidos. Entesa per Pallejà ha ido teniendo el soporte de personas que optaban por una forma diferente de hacer política, conseguimos ser la lista más votada, demostramos que se puede gobernar tratando a todos por igual, hecho éste que hizo temblar a CiU, se trabajó para unir el pueblo, para que en la foto del futuro de Pallejà no estuvieran solo los de siempre.


diumenge, 15 de juny de 2014

ICV-EUiA dóna suport als municipis que volen emprendre accions jurídiques contra el govern per no pagar les escoles bressol


El grup d’ICV-EUiA al Parlament ha expressat el seu suport al fòrum d’alcaldes i alcaldesses per l’educació a Catalunya, que aquest dijous ha anunciat al Parlament que pensa emprendre accions jurídiques contra el govern de CiU, que segueix sense complir el seu compromís de finançar les escoles bressol.

dimecres, 11 de juny de 2014

Asamblea abierta de Entesa per Pallejà

Queda menos de un año para las elecciones municipales. Des de Entesa per Pallejà pensamos que votar cada cuatro años no es suficiente y queremos que los vecinos y vecinas de Pallejà participen de verdad de la vida pública y de las decisiones que les afecte a ellos mismos y al municipio.


Por este motivo, el jueves 19 de junio a las 19:30 estáis todos convocados a la Asamblea Abierta y Participativa de Entesa per Pallejà. De aquí un año son las elecciones pero ahora mismo entre TODOS los vecinos y TODAS las vecinas de Pallejà podremos decidir sobre Entesa.

L'ajuntament podrà sancionar els habitatges buits

A proposta de l'Entesa per Pallejà, el passat mes de maig el ple de l'ajuntament va votar a favor i va aprovar una moció per poder sancionar econòmicament els habitatges buits propietat dels bancs i les grans empreses.Suport a la manifestació Som Escola

Entesa per Pallejà dóna suport a la maifestació que tindrà lloc aquest dissabte 14 de juny a Barcelona sota el lema Som Escola i en contra de la llei wert.


Perquè:
  1. Tota persona té dret a l'educació. L'educació serà gratuïta, si més no, en el grau elemental i fonamental. L'ensenyament elemental és obligatori. Cal que l'ensenyament tècnic i professional sigui generalitzat, i que s'obri a tothom l'accés als estudis superiors amb plena igualtat per a tots amb atenció al mèrit de cadascú.
  2. L'educació ha de tendir al ple desenvolupament de la personalitat humana i al reforçament del respecte dels Drets Humans i de les llibertats fonamentals. Ha d'afavorir la comprensió, la tolerància i l'amistat entre totes les nacions i tots els grups socials o religiosos, i la difusió de les activitats de les Nacions Unides per al manteniment de la pau.
  3. El pare i la mare tenen, amb prioritat, dret a escollir la classe d'educació de llurs fills.

dilluns, 9 de juny de 2014

Quin és el deute de la Generalitat amb Pallejà?

Hem demanat a l'alcalde que ens digui quin és el deute que tenen altres administracions amb l'ajuntament i més en concret la Generalitat. L'alcalde no dóna la informació tot i que la pregunta es va fer al ple amb més de 24 hores d'antel·lació com diu la llei, i com també diu la llei, l'alcalde té la obligació de contestar.

dimarts, 3 de juny de 2014

L'Álvarez vota en contra de la moció sobre la pobresa energètica.

Al ple del 28 de maig, l'Entesa per Pallejà va presentar una moció sobre la pobresa energètica. Una moció impulsada per la Aliança contra la Pobresa Energètica que engloba nombroses entitats socials, associacions de veïns i partits polítics d'esquerres.