dilluns, 30 de setembre de 2013

El curs de les retallades i les excuses


CiU se’n oblida de Pallejà i vol que les excuses siguin el principal objectiu del principi del curs polític, i també se’n obliden dels que no han pogut sortir de vacances, d’aquells que estan preocupats per les taxes universitàries dels seus fills, se’n obliden dels centres escolars que perden professors en detriment de l’educació, i perquè no dir-ho, el govern de l’Ajuntament de Pallejà, des de fa temps, no té en compte els pares i mares que veuen incrementat el cost de les llars d’infants per no enfrontar-se amb els companys de la Generalitat.

Volem i necessitem que els ajuts per els llibres arribin a l’Institut, el poble necessita que els joves es tinguin en compte.

divendres, 27 de setembre de 2013

Un altre condemna a l'ajuntament.

L'ajuntament de Pallejà ultimament no guanya per pagar indemnitzacions i costes dels judicis que té oberts. La última, la indemnització que han de rebre els propiestaris d'uns terrenys al carrer Roger de Llúria per la ocupació i expropiació irregular per part de l'ajuntament de Pallejà. En total, indemnització més interessos, suma uns 270.000 €.

Les sentències van arribant. Quasi totes desfavorables a l'ajuntament. Nova Magina, acossament sexual, expropiacions irregulars són només alguns exemples. Però aquest alcalde segueix sense apendre dels seus errors i cada vegada tenim més judicis oberts.

dimarts, 10 de setembre de 2013

Volem decidir-ho tot. Manifest Diada Nacional de Catalunya


Drets nacionals sí, drets socials també.

Catalunya es troba en un dels moments més transcendents de la seva història, fent front a una triple crisi, econòmica i social, política i de les relacions ambl’Estat. La crisi econòmica i les polítiques austericides impulsades per la Unió Europea, el govern de l’Estat i el govern català estan perjudicant greument les condicions de vida de les classes populars, amb l’increment de l’atur, la pobresa i les
desigualtats, que afecten de forma especial la gent jove i les dones.

dijous, 5 de setembre de 2013

Condemna en ferm a l'ajuntament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en data 25.07.2013 va dictar sentència en contra de l'ajuntent de Pallejà. Aquesta sentència, que és ferma (sense possibilitat de recurs), desestima el recurs d’apel·lació interposat per l’Ajuntament de Pallejà contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu núm.5 de Barcelona 344/2012, de 19.11.2012, sobre la Resolució d’Alcaldia 311/2012, de 3 d’abril, per la qual es va obrir expedient disciplinari i es va acordar suspensió de sou i ocupació contra la interventora mumicipal.