dilluns, 12 d’agost de 2013

Augment de preus de la llar d'infants


Al ple de l'ajuntament del passat 25 de juliol es va decidir l'increment de les tarifes de la llar d'infants municipal L'Espurna. L'Entesa per Pallejà va votar en contra d'aquest augment. Però al final, amb el vots a favor de l'alcalde i el seu equip es va aprovar l'augment de preus.

Aquest increment inclourà la part de la subvenció que la Generalitat, governada per CiU, deixa de donar a les llars d'infants. En resum, a part de l'IPC de Catalunya, els pares hauran de pagar 400 € més repartits en 11 quotes. Les tarifes quee així:

dijous, 8 d’agost de 2013

L'alcalde menteix al ple

El passat 25 de juliol va haver-hi ple de l'ajuntament. L'alcalde, l'Ismael, va presentar a ple l'augment dels preus de l'escola bressol l'Espurna per caràcter d'urgència. O sigui, sense haver presentat la documentació a la resta de regidors a la comissió informariva del dia 18,com és habitual. L'excusa, la documentació encara no estava preparada. L'Entesa es va adonar que tota la documentació era de data anteriora la comissió informativa i així li va fer constar a l'Ismael. Aquest no va saber que respondre i el regidor d'educació fins i tot es va disculpar per aquest fet.
Tenim un alcalde que no li importa mentir quan li convé i ha quedat demostrat.

dissabte, 3 d’agost de 2013

Nous plans d'ocupació

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha posat en marxa nous plans d'ocupació destinats als ajuntaments. Aquests poden demanar subvencions per a la contractació de treballadors municipals. L'Entesa ja ho va posar en coneixement de l'alcalde el pasat ple de juliol per a que actui i no es perdin les subvencions com fa dos anys.