divendres, 31 de maig de 2013

A pagar més per la neteja viària


El passat ple es va revisar el preu del servei de recollida d'escombraries i neteja viària. Com sempre aquest es va revaloritzar a l'alça. Ara Pagarem uns 60.000 € més.Som pràcticament l'únic municipi de la zona que revisa a l'alça les concessions. A la resta de municipis es racionalitza la despesa i es negocien les concessions a la baixa, sense haver de baixar la qualitat del servei per exemple ampliant les amortitzacions del material o variant els horaris. Això passa arreu excepte a Pallejà.

Que no diguin que no hi ha diners

El ple de dijous es van presentar a ple el tancament de comptes de 2012. Torna a sorprende que a final d'any queda un romanent de tressoreria (superhàvit) de 1.999.341,05. O sigui, es van estalviar prop de 2 mil·lions d'euros.  Continua la tendència de l'any passat en que van quedar 1.200.000 euros aproximadament sense gastar.

L'explicació és així de senzilla:

retallades en serveis + taxa d'escombraries + pujada IBI + pujada preus públics + menys subvencions = 2.000.000 € d'estalvi.

dimarts, 28 de maig de 2013

A pagar 2500 € dels advocats personals de l'Ismael

L'any passat, l'ajuntament de Pallejà es va gastar 65.762,84 € en despeses jurídiques (advocats i procuradors, etc.). Una xifra fruit de la gran quantitat de contenciosos i judicis que té oberts l'alcalde i el seu equip. Xifra que s'anirà incrementat per què, per desgràcia, aquesta espiral de judicis i contenciosos continuarà creixent.

Però en tema no acava aquí. L'Ismael, l'alcalde, pretèn que l'ajuntament, o sigui, els veïns i veïnes de Pallejà, també li paguin les seves despeses personals d'advocats. Concretament, vol que l'ajuntament pagui 2.501,17 € de quan va denunciar personalment per injúries a la interventora municipal.

diumenge, 26 de maig de 2013

El dijous ple de l'ajuntament

Aquest dijous, a les 19:00 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament es celebrarà sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament.

Del ple destaquen els següents punts: la aprovació definitiva del presupost 2013, el tancament de comptes del 2012, la relació de llocs de treball de l'ajuntament, el reglament del Casal d'Avis  i el pagament de factures personals dels advocats de l'alcalde, l'Ismael.

Els Plens són púbics i tothom pot assistir-hi.

divendres, 24 de maig de 2013

Convenio a medida 2

El equipo de gobierno aprobó en marzo, un convenio urbanístico para que en los terrenos de la familia de una concejala se puedan construir dos viviendas en vez de una. La excusa, una cesión "gratuita" de un trozo de la finca.

En el próximo pleno, el jueves que viene, se votará la modificación del PGM (planificación urbanística). para hacer efectivo este convenio.


divendres, 3 de maig de 2013

Nuevo jefe de la policía local

Mediante Resolución de ALCALDIA núm. 438/2013, de 23 de Abril, Ismael Àlvarez ha nombrado al anterior gerente como Jefe de la Policía Local. Entesa considera que NO se debería haber hecho este cambio y nombrar jefe de la policía a alguien que está a la espera de juicio. Entesa, además, y mucho antes de que este señor fuera imputado, sostuvo como gerente a este señor con el MISMO sueldo (sin aumentarlo) que dispuso CiU en legislaturas pasadas. Esa es nuestra posición, dejar que la justícia siga su curso y apoyar a los trabajadores/as del Ayto.