dimarts, 30 d’abril de 2013

Demà, Primer de Maig


L'Entesa, som sempre, dóna suport a les manifestacions del Primer de Maig. Et convoquem a participar a les manifestacions del Primer de Maig, Dia del Treball, per denunciar els constants atacs a l'estat del benestar.

El lema de la manifestació és S'HO ESTAN CARREGANT TOT. Els llocs de treball. Els convenis. Els serveis públics. La protecció social. Els mitjans de comunicació. La democràcia.

Les manifestacions tindran lloc el dimecres 1 de maig de 2013 a diferents poblacions:

*BARCELONA*, 11.30 h. Rda. de Sant Pere / Pg. de Gràcia

*GIRONA,* 12 h. Plaça de la Independència

*LLEIDA*, 12 h. Plaça del Treball

*TARRAGONA*, 18.30. Plaça Imperial Tàrraco

*TORTOSA*, 12 h. Plaça del Carriletdiumenge, 28 d’abril de 2013

Finalitza el pla de sanejament de Pallejà

El Pla de Sanejament de Pallejà. L'economia de Pallejà s'ha sanejat. Objectiu aconseguit mitjançant la retallada de serveis (llibres de text, gent gran, escoles bresol, promoció econòmica, enllumenat públic) i pujant els impostos (IBI, taxa d'escombraries, preu de les escoles bresol).

Així sí es pot.

divendres, 26 d’abril de 2013

Suspendidos en buenas prácticas de la comunicación pública

Pallejà es el municipio de todo el Baix Llobregat con la menor transparencia en su página web y dónde menos trámites se puede realizar vía web local. El "Mapa de las buenas prácticas de la comunicación pública en Catalunya" así lo apunta. Eso sí, nuestro Alcalde dispone de un "Blog publicitario" pagado por todos.

Se pueden ver los datos en el siguiente enlace:
http://www.infoparticipa.cat/bones-practiques/estudi.html

dimecres, 24 d’abril de 2013

Convenio a medida

El equipo de gobierno aprueba en pleno un convenio urbanístico para que en los terrenos de la familia de una concejala se puedan construir dos viviendas en vez de una. La excusa, una cesión "gratuita" de un trozo de la finca.

dijous, 11 d’abril de 2013

54 euros por minuto

Eso es lo que ha cobrado una concejala de CiU de nuestro ayuntamiento. El día 7 de marzo se celebró una Junta de Gobierno Local, a 810 € por junta que cobra esta concejala. Si la junta duró 20 minutos (de 19:15 a 19:30), sale a 54 € por minuto.

Un último apunte, a esta reunión de la junta de gobierno local sólo fueron cuatro concejales de los nueve que hay en el equipo de gobierno. Curioso.

dimecres, 10 d’abril de 2013

¿Cuántos teléfonos móviles tiene el ayuntamiento de Pallejà?

Al final del pasado pleno, el presidente de la Asociación de Vecinos de Pallejà preguntó cuantos móviles tiene el Ayuntamiento de Pallejà. Si recordamos que el equipo de gobierno tiene 9 concejales y concejalas (incluido el alcalde), nos chocó mucho la respuesta del alcalde: 27 móviles.

dilluns, 8 d’abril de 2013

Jornada sobre petits municipis a la Palma

Com ja coneixeu el govern del PP de l'Estat espanyol ha aprovat el document de l'avantprojecte de llei de racionalització i sostenibilitat local que suposa un canvi radical del marc competencial, organitzatiu i del personal del món local. Especialment té una incidència molt preocupant pels municipis de menys de 5.000 habitants ja que concreta la intervenció dels mateixos i el desmantellament de competències, recursos i autoritat política dels electes.

Aquest dissabte, 13 d'abril, a la Palma de Cervelló hi ha una jornada explicativa sobre l'impacte de la nova reforma del mòn local sobre els petits municipis.

José Antonio Rubió, intervendrà com a president de les Enteses de Progrès municipal.