dijous, 28 de març de 2013

Avui, Ple de l'Ajuntament

Avui, a les 19:00 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament es celebrarà sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament.

Els Plens són púbics i tothom pot assistir-hi.

dimarts, 19 de març de 2013

Nou judici perdut


Nova sentència en contra de l'Ajuntament de Pallejà. Sentència que és ferma i obliga al pagament de les costes a l'Ajuntament. O sigui, que les pagarem tots els veïns i veïnes de Pallejà.

El més trist de tot és que en aquest cas, el judici no tenia res a veure amb els interessos del nostre municipi sinó que es tractava de la insistència personal del nostre alcalde, l'Ismael, en defensar la suspensió de la interventora municipal per un suposat delicte que segons ja va dir un jutge no era ni delicte i que va absoldre a la interventora.

L'Ismael es preocupa dels seus afers personals malbaratant recursos municipals i s'oblida que l'atur puja a Pallejà mes darrera mes i que els problemes dels veïns de Pallejà són uns altres.

divendres, 15 de març de 2013

27 euros por minuto trabajado

Eso es lo que ha cobrado una concejala de CiU de nuestro ayuntamiento. El día 21 de febrero se celebró una Junta de Gobierno Local, a 810 € por junta que cobra esta concejala. Si la junta duró 30 minutos (de 19:00 a 19:30), 810 euros por media hora sale a 27 € por minuto.

dijous, 7 de març de 2013

Cada dia és 8 de març


Cada dia és 8 de març. Cada dia és precís mantenir la lluita i l’esperit d’aquesta data. Les dones ja estàvem en crisi abans que comencés. Lluny d’avançar en l’eradicació de les desigualtats, en els últims anys estem assistint al retrocés, l’espoli i el desmantellament dels nostres drets.


Les retallades en drets i en l’Estat de Benestar colpegen les classes més vulnerables, entre elles les dones, que són doblement castigades en tant que ciutadanes perceptores de serveis i en tant que beneficiàries indirectes atès que l’assumpció pública de les tasques de cura lliure temps a les dones. Les reformes laborals, l’eliminació de prestacions, el pas enrere en polítiques de conciliació, entre d’altres, afecten greument les condicions de vida digna. Cada dia són més les persones en situació de precarietat i d’exclusió social.


No hi haurà futur sense llibertat, justícia i equitat per a les dones.

dimarts, 5 de març de 2013

Ismael, denunciado por acoso laboral y hostigamiento

El Alcalde, Ismael Àlvarez (CiU) ha sido denunciado por acoso laboral y hostigamiento por la Interventora Municipal (recordemos, la quinta en tres años). La denuncia se ha realizado por la vía penal.  Todo esto según la noticia publicada en el Mundo en el día de hoy (la tercera en dos semanas).

dilluns, 4 de març de 2013

De nou notícia a la premsa

L'Ismael, l'alcalde, torna a ser notícia a la premsa. Si fa dues setamanes va ser notícia a El Mundo degut als seus problemes amb la intervenció municipal. Ja han hagut cinc interventors diferents en tres anys (sis si comptem que un va repetir). Avui torna a sortir a El Mundo per la seva mala gestió.

El Mundo publica avui que hi ha contractes il·legals amb els proveidors de l'ajuntament. Que es fan contractaccions a dit. Fet que ha denunciat l'Entesa moltes vegades (només cal seguir l'històric d'aquest blog).

Fins quan durararà aquesta situació? fins que el PDF o Jà Pallejà vulguin. Són ells i ningú més qui donen suport a l'Ismael.

divendres, 1 de març de 2013

Concentración de protesta en el ayuntamiento

Hoy, a las 9:00 y durante media hora, los trabajadores del ayuntamiento se han concentrado en la puerta de éste en protesta por no haber cobrado la nómina del mes de febrero.

Es lamentable que por la incapacidad del alcalde para hacer avanzar la situación y sus problemas personales perjudique a los trabajadores municipales ya que los trabajadores del ayuntamiento no tienen ninguna culpa de la situación.

También es lamentable que PDF y Jà Pallejà sigan dando cobertura a todo esto.