dilluns, 24 de desembre de 2012

Bones festes i feliç any nou

L'Entesa per Pallejà us desitja a tots molt bones Festes i un feliç i pròsper any nou. Deixem enrere un any que ha sigut molt dur per a moltes famílies. Esperem que entre tots fem que aquest any nou que entra sigui millor.

diumenge, 23 de desembre de 2012

Convocan un pleno extraordinario para cobrar la paga de Navidad


El pasado 29 de noviembre Entesa per Pallejà presentó una moción al pleno para que los cargos electos del ayuntamiento (los concejales) no cobraran la paga de Navidad en solidaridad con todos los trabajadores municipales que no la van a cobrar debido al Real Decreto 20/2012 de medidas para la estabilidad presupuestaria.

dimecres, 19 de desembre de 2012

Demà dijous, ple de l'Ajuntament

Demà dijous, a les 19:00 hores, l'acalde ha convocat un ple estraordinari a correcuita per tal d'aprovar els pressupostos municipals per a l'any 2013.

Sembla que alguna cosa vulgui amagar l'Ismael, Convoca les informatives prèvies a ple dijous, la informativa és dilluns i el ple l'altre dijous. I això per què, per que hi ha molta documentació a estudiar i així limita el temps de la oposició per fer-ho. A més, a dia d'avui encara manca documentació dels punts que s'han de debatir i votar al ple.

A destacar del ple les dues mocions presentades per l'Entesa. La primera per pressionar a les entitats financeres en contra dels desnonaments de la vivenda habitual. Si cal amb la retirada dels fons municipals d'aquelles entitats que executin desnonaments. La segona moció és en suport del Parc Agrari del Baix Llobregat.

dijous, 13 de desembre de 2012

A proposta de l'Entesa s'elimina la paga de nadal dels polítics.


El grup municipal d’Entesa per Pallejà ens hem manifestat reiterada i clarament en contra del RD 20/2012 de mesures per a garantir l'estabilitat pressupostària, ja que aquesta mesura, entre d'altres,  perjudica seriosament el poder adquisitiu i els drets salarials dels treballadors i treballadores públics eliminant la paga extra de Nadal, a més d’un nou atac contra la funció pública.

Aquesta mesura afecta a tot el personal d’aquest ajuntament i no es pot acceptar que els càrrecs electes i càrrecs de lliure designació  puguin considerar-se aliens a aquestes afectacions alhora que han de ser solidaris amb el conjunt de treballadors i treballadores d’aquesta institució.

Per aquest motiu, Entesa va presentar al ple del 29 de novembre una moció en  solidaritat amb els treballadors i treballadores de l’ajuntament proposant que els Regidors i Regidores de l’Ajuntament de Pallejà renunciïn a la paga extra de desembre.

La moció també proposava que, mitjançant la modificació pressupostària corresponent, els romanents que aquesta mesura de renúncia a la paga extra comporta, es destinin a cobrir les necessitats dels serveis que han vist retallades les seves aportacions per part de la Generalitat de Catalunya (escoles bressol, música, educació, serveis socials, etc.)

Es va aprovar per unanimitat.

dilluns, 10 de desembre de 2012

L'alcalde diu que no a lluitar contra els desnonaments


A Espanya s’han executat més de 350.000 hipoteques des de l’any 2007, i a l’any 2011 es van produir apròximadament 212 execucions i 159 dessallotjaments al dia. La crisi ha afectat desproporcionadament als més pobres i vulnerables. Algunes investigacions recents indiquen que la major part (el 70%) dels impagaments registrats a Espanya tenen relació amb l’atur i que el 35% de les propietats executades pertanyen a immigrants.

dilluns, 3 de desembre de 2012

Superem les 20.000 entrades

El blog de l'Entesa ja ha superat les 20.000 entrades. En poc més de 2 anys de vida, el blog de l'Entesa es converteix en referent de la informació municipal.