dimecres, 26 de setembre de 2012

Ple de l'Ajuntament


Demà dijous 27 de setembre, hi ha ple de l'Ajuntament de Pallejà. Com sempre, a les 19:00 hores a la sala de plens. Els plens són públics i us convidem a totes i tots a anar-hi. Al final del ple acostuma a haver-hi precs i preguntes per part del públic.

L'ordre del dia és el següent:

dijous, 13 de setembre de 2012

L'Entesa als actes de la Diada

El passat dimarts 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, l'Entesa va participar en l'acte institucional organitzat poer l'ajuntament.

Com cada any, es realitzar l'ofrena florar a l'avda. Onze de Setembre, juntament a la resta d'institucions, partits polítics i entitats municipals. L'Entesa celebra l'alt grau de participació que va haver-hi aquest any.

Però, l'Entesa lamenta profundament l'actuació, per què es pot dir així, de l'alcalde, Ismael Álvarez en el discurs institucional. Com sempre, l'Ismael confon l'ajuntament i allò que hauria de ser institucional i municipal amb allò que hauria de ser a l'àmbit personal.

diumenge, 9 de setembre de 2012

Manifest 11 de setembre


Enguany la Diada es celebra en un moment de greu crisi econòmica i social. Més de vuit-centes mil persones estan sense feina, milers de persones perden el seu habitatge desnonades per caixes i bancs, la pobresa està creixent i moltes persones joves marxen per manca d’oportunitats.