dimecres, 25 de juliol de 2012

Demà Ple

Demà, dijous, hi ha ple de l'ajuntament. Com sempre a les 19:00 hores a la sala de plens.

Els plens són públics i esteu tots convidats a assitir-hi.

dijous, 19 de juliol de 2012

A remolque

Entesa per Pallejà inició ayer una campaña para etiquetar los contenedores de las basuras sucios o malolientes. Se han ido etiquetando aquellos contenedores de los cuales e quejaban los vecinos y vecinas de Pallejà.

¡Sorpresa! Esta misma mañana el ayuntamiento ha iniciado la limpieza de los contenedores etiquetados por la Entesa durante la noche de ayer. Suponemos que por vergüenza. La empresa de recogida de basuras tiene la obligación por contrato de limpiar los contenedores. El alcalde y su equipo tienen la obligación de hacer cumplir el contrato a la empresa de limpieza por el cuál cobra.

dimecres, 18 de juliol de 2012

Subvención para la contractación de parados en Pallejà

En mayo la Entidad Metropolitana concedió una subvención a los ayuntamientos para la contratación de parados, esperemos que en esta ocasión no ocurra lo mismo que en el año 2011, donde se perdió la posibilidad de contratar a 5 personas con los gastos pagados por la Generalitat, ¿Se hizo para ahorrar dinero a CiU en la Generalitat, o se presentó fuera de plazo por incapacidad del equipo de gobierno?

dilluns, 16 de juliol de 2012

Jornada de manifestacions per les retallades del Govern central

Us informem que el proper dijous dia 19 de juliol, i dins del procés de mobilitzacions amb motiu de les retallades del Govern central, hi haurà tot un seguit de manifestacions convocades pels sindicats CCOO i UGT a diferents ciutats de Catalunya a les quals Entesa per Pallejà hi dóna suport, i per tant t’animem a participar-hi. 

La manifestació a Barcelona serà a les 19.30h, a la Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona.

dimecres, 11 de juliol de 2012

L'atur baixa però a Pallejà augmenta


Com pot ser que el mes de juny baixi l'atur a tot arreu menys a Pallejà. Només cal mirar les dades d'atur el mes de juny de 2012 (font. Departament d'Empresa i Ocupació):

dijous, 5 de juliol de 2012

Bona Festa Major 2012

Entesa per Pallejà us desitja una molt bona festa major i us convida a participar de la festa.

dimarts, 3 de juliol de 2012

¿Qué ha pasado con las 24 h. de fútbol sala?

Este año se han suspendido las 24 horas de fútbol sala que, como cada año, se realizaban en el mes de junio. No entendemos que ha podido pasar y por qué se ha decidido suspenderlas. Es un ejemplo más de la incapacidad de este equipo de gobierno.

diumenge, 1 de juliol de 2012

L'Entesa dóna la cara

El proper dimecres, 4 de juliol, a les 19:00 i al castell l'Entesa dóna la cara. Acte públic per explicar aquest primer any de legislatura que portem: la taxa d'escombraries, els problemes judicials de l'alcalde, les obres de l'esglèsia, les càmeres de vigilància a Fontpineda, el soterrament de les línies, etc.

Intervendràn els nostres regidors: José Antonio Rubio, Joan Parera, Ascen Ratia i Eduard Cruz.

Com tots els actes de l'Entesa aquest serà obert a la participació. Vine i pregunta el que vulguis.

ILP sobre la dació en pagament

L'Entesa per Pallejà dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular sobre la dació en pagament, o sigui que amb la dació de la vivenda quedi pagada la hipoteca.

Per aquest motiu, i en col·laboració de CCOO del Baix Llobregat, demà dilluns estarem al "mercadillo" per tal de recollir signatures i així poder arribar a les necessàries per a que la ILP es pugui tramitar al Congrés.

Vine i signa.