dimarts, 28 de febrer de 2012

ILP para la dació en pagament.

El proper 12 de març es posa en marxa la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per aconseguir la dació en pagament. O sigui, que el banc es quedi amb la casa o pis si no es pot pagar al hipoteca i que amb aquesta "dació" la hipoteca es doni per pagada.

diumenge, 26 de febrer de 2012

Pide el cese de la Delegada del Gobierno en Valencia

La Delegada del Gobierno en Valencia no ha cumplido con su obligación de velar por el orden durante los últimos días y ha justificado y consentido la agresión a menores de edad.


Pide que Paula Sánchez de León sea cesada de inmediato de su cargo como Delegada del Gobierno en Valencia.

clica aquí y deja tu firma para pedir el cese de la Delegada del Gobierno en Valencia.

dimecres, 1 de febrer de 2012

Es perden cinc llocs de treball

La Generalitat de Catalunya va realitzar a finals de 2011 una convocatòria per subvencionar les entitats locals per dur a terme plans d’ocupació en els municipis de Catalunya que al març de 2011 tenien una taxa d’atur registral i/o un percentatge d’atur registrat de persones desocupades sense cap tipus de prestació o subsidi per desocupació per sobre de la mitjana de Catalunya d’acord amb la Diagnosi per a l’estratègia catalana per a l’ocupació 2012-2020.

A l'ajuntament de Pallejà li corresponien 5 places atorgades directament abans d'haver de realitzar la sol·licitut per part de l'ajuntament, o sigui, la contractació durant 6 mesos de 5 persones aturades i sense cap subsidi d'atur. Els contractes de treball s'havien d’iniciar abans del 31 de desembre de 2011 i finalitzar abans del 30 de juny de 2012. Què ha passat?