dimecres, 29 de juny de 2011

La no limpieza de Pallejà

Ayer se acercó a la Entesa una persona trabajadora de la empresa de limpieza que limpia Pallejà. Vino a quejarse por qué le daba vergüenza la situación que viven nuestras calles. Nos comentó que la empresa de limpieza les impide hacer su trabajo como debieran por la falta de medios.

Por fin hay bolsas en las papeleras

El ayuntamiento por fin ha repuesto las bolsas de recogida de las deposiciones de los perros. Después de la denúncia de la Entesa per Pallejà ante las quejas de algunos vecinos y vecinas de Pallejà.

dimarts, 28 de juny de 2011

Un legislatura amb incògnites

Comencem una nova legislatura i aquest equip de govern encara no ha fet els deures de l’anterior on no s’havia aprovat el pressupost de 2011. Portem 6 mesos sense pressupost. Això implica que les despeses que estan realitzant no estan contemplades. Es tornaran a plantejar la subvenció dels llibres com han fet ara? Continuaran amb despeses innecessàries? Segrestaran les bosses dels gossos? Hem de tenir en compte que des de la finalització de la campanya no les han reposat. Continuaran deixant de banda la neteja dels carrers i places de Pallejà.? I per altre banda pensen fer uns pressupostos oblidant els necessitats socials de la gent gran? A qui culparan ara ?

dilluns, 27 de juny de 2011

Les tanques de la plaça

Amb motiu de la nit de Sant Joan, l'ajuntament va treure les tanques de la plaça del Castell que separen la plaça de la carretera. A dia d'avui encara no s'han col·locat.

dimecres, 22 de juny de 2011

Encara no hi ha presupostos

A dia d'avui, i pensem que encara s'allargarà més, no s'han aprovat els presupostos municipals per a l'any 2011. Una cosa que s'havia d'haver fet al novembre o dessembre de 2010, com quan governava l'Entesa.

En una situació econòmica com l'actual que hauria de comportar una major cura en la despesa pública continuem emb els presupostos prorrogats de 2010.

Falten bosses a les papereres

Des que va acabar la campanya electoral i van passar les eleccions municipals han desaparegut les bosses que hi havia a les paperers per recollir les cagades dels gossos. Ja s'han queixat diversos veïns tant a l'ajuntament com a l'Entesa degut a la falta d'informació de l'ajuntament. La mateixa Entesa ha pogut constatar que això és veritat, no hi ha cap bossa a cap paperera de tot el municipi.

dilluns, 20 de juny de 2011

Exitosa, massiva i pacífica

Entesa per Pallejà valora molt positivament la manifestació exitosa, massiva i pacífica que va recórrer ahir els carrers de Barcelona i d'altres ciutats de l'Estat. L'èxit del moviment ens interpel·la a canviar moltes coses com les proposter per sortir de la crisi econòmica i a la manera de fer política.

dimecres, 15 de juny de 2011

Rectificación

El nuevo gobierno de Pallejà da marcha atrás y se compromete a conservar la socialización de los libros de texto de los escolares.

diumenge, 12 de juny de 2011

Discurs de José Antonio Rubio al ple d'investidura

Senyor alcalde, senyores regidores, senyors regidors, senyor secretari, senyora interventora,veïns i veïnes de Pallejà, en primer lloc hem de donar les gràcies a les 1098 persones que amb els seus vots ens han col·locat com a segona força política després de les calumnies que alguns varen realitzar, amb una campanya que s’ha caracteritzat per prohibicions com la negativa per a realitzar una acte arrosada a la Molinada, no se’ns ha tractat a tothom per igual i malgrat això els veïns i veïnes han confiat en nosaltres . 

divendres, 10 de juny de 2011

Problemes amb l'administració dels rebuts

Els Amics de la Música de Pallejà, mitjançant la seva web, possen de manifest l'incompetència d'algunes polítiques de Pallejà.

Clica aqui per veure quina és la gestió d'aquest equip de govern que, per desgràcia, es renovarà demà.

dijous, 9 de juny de 2011

¿fin de los libros socializados?

Ha llegado por e-mail esta información a la entesa. ¿Alguien sabe algo?

Ampa La Garalda socialización de libros sabiais que: La presidenta, vicepresidenta y un vocal de la Ampa la Garalda, participaron en una reunión convocada por el ayuntamiento donde les comunicaron, que el ayuntamiento rompía el contrato de la socialización de libros y sólo repondría los libros de texto de las segundas líneas que subieran a 3º, dejando a todos los demás sin socialización porque no disponen de presupuesto para ello, pero sí para otras cosas. Los representantes de La Ampa, Expusieron, que reconsideraran su decisión porque hay muchas familias con dificultades, ya que ellos habían adquirido un compromiso con todas las familias. La AMPA, les dio de plazo hasta el viernes para que reconsideraran su decisión y buscaran una solución a este problema. Frente a tal indignación, solicitamos vuestra ayuda, para difundir con el boca a boca, esta noticia que afecta mucho a todas las familias de la escuela y así, podamos hacer frente común, luchar por el bienestar y los derechos de nuestros hijos. NO podemos dejar que rompan sin más, el compromiso que adquirieron. La comunicación vía Web, Facebook y un gran letrero en la puerta de la escuela, la difundiremos el mismo viernes antes de las 16:00h, cumpliendo con el plazo que se dio al ayuntamiento, (tengamos o no la respuesta por su parte). ES MUY IMPORTANTE, QUE TODOS LOS PADRES SEPAN DE LA ROTURA DEL CONTRATO Y LAS CONSECUENCIAS QUE ESTO SUPONE; UN AUMENTO MUY CONSIDERABLE EN EL IMPORTE DE LOS LIBROS DEL PRÓXIMO CURSO. También informar a los padres, que según la respuesta que obtengamos el viernes, hemos valorado convocar una manifestación el Sábado día 11 a las 11:00h frente al ayuntamiento, ya que a las 12:00 se realizará la toma de investidura del nuevo alcalde y todos sus regidores.


¿Quatro años más de inactividad?

Se ha hecho público el pacto entre Convergència i Unió, el Partit pel Desenvolupament de Fontpineda i el JÀ. Mediante este pacto se investirá como alcalde a Ismael Àlvarez (CiU). Según los protagonistas, deberemos esperar a su investidura para saber las peculiaridades del pacto. EP lo hizo público enseguida. ¿De verdad lo sabremos el sábado?

Recordemos que son los mismos que han paralizado la política local durante los últimos 18 meses en que sólo se ha realizado la remodelación de la carretera, cosa que consiguió EP en 2008, los mismos que han propiciado un pueblo más sucio (el contrato actual de limpieza lo gestionó PDF) y que se han gastado un montón de dinero en el ascensor del ayuntamiento o en cambiar los muebles del despacho del alcalde.

EP hará una oposición constante, exigente con los políticos y leal a Pallejà. Cuatro años de trabajo diario para que se constate que Entesa es alternativa de gobierno.

Les escultures de les rotondes

Ahir va sortir un article d'opinió a La Vanguàrdia sobre la retirade de les escultures de Toni Asensio de les rotondes de l'antiga carretera i la substitució per una caseta de la companyia d'aigües de barcelona.

Aquí teniu el link: premeu aquí.

dimarts, 7 de juny de 2011

Ple d'investidura

Aquest dissabte 11 de juny, a les 12:00 hores, tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Pallejà, el ple d'investidura de les noves regidores i regidors així com la votació per escollir un nou alcalde.