dijous, 31 de març de 2011

Els articles d'opinió surten de l'Adroc

L'equip de govern municipal ha comunicat a l'Entesa que a partir d'ara i fins passades les eleccions, a la revista municipal Adroc ja no hi haurà l'espai reservat als partits polítics.

Comença el termini per demanar el vot per correu

El passat 28 de març es va aprovar el decret de convocatòria de les eleccions del 22 de maig. El dimarts 29 va començar el termini per sol·licitar el vot per correu. Aquest termini finalitza el 12 de maig.

Tothom qui vulgui fer efectiu el dret a vot i pensa que no hi serà a Pallejà el dia de les eleccions pot fer servir el vot por correu.

diumenge, 27 de març de 2011

L'Entesa presenta el seu candidat: José Antonio Rubio

Diumenge, 27 de març a les 12:30 h. a la Sala Pal·ladius, l'Entesa per Pallejà ha presentat el seu candidat a l'alcaldia, José Antonio Rubio.divendres, 25 de març de 2011

Participa en el programa de l'Entesa

L'Entesa per Pallejà vol que tothom participi en la confecció del programa electoral per a les eleccions municipals del 22 de maig.

dimarts, 22 de març de 2011

L'Entesa al Mercadillo

L'Entesa per Pallejà va anar aquest dilluns al "mercadillo" per tal de recollir les impresions i les opinions dels veïns de Pallejà sobre el municipi.José Antonio Rubio candidat de l'Entesa

José Antoni Rubio ha estat escollit per l'Entesa per Pallejà com a candidat a l'alcaldia de Pallejà en les properes eleccions del 22 de maig. El proper diumenge 27 de Març, a les 12:30, a la sala Pal·ladius hi haurà l'acte de presentació.

 

divendres, 18 de març de 2011

Poda dels arbres

Ja ha passat la primera quinzena de març i encara no ha finalitzat la poda dels arbres de Pallejà.
Aquest equip de govern encapçalat per CiU i amb el suport del PSC com justificarà la subcontractació de la poda dels arbres del municipi a una empresa de fora si no és ni més ràpid ni més econòmic.
Entesa per Pallejà, en els dos anys escasos que va governar, va encarregar lo poda dels arbres a treballadors contractats per l'ajuntament directament i, tots, veïns de Pallejà. Clarament, dues maneres de fer les coses.

dimecres, 16 de març de 2011

Menos cultura

Cada año, la Peña Andaluza de Pallejà celebraba el Día de Andalucía con la colaboración del Ajuntament de Pallejà. 
Este año en Pallejà no se ha celebrado el Día de Andalucía que se celebra el 28 de febrero y conmemora el referendum del año 1980 que dio autonomía plena a la comunidad andaluza.
¿Cuál ha sido el motivo?